Garantie

CERTIFICAT DE GARANT╠žIE GENERAL

MATERIALE TEXTILE S╠žI PIELE ÔÇô ├ÄMBRA╠ćCA╠ćMINTE, ├ÄNCA╠ćLT╠žA╠ćMINTE S╠žI ACCESORII

A) CERTIFICAT DE GARANT╠žIE PENTRU HAINE, GENT╠žI S╠žI POS╠žETE (DIN ALTE MATERIALE DEC├éT PIELE)

Va╠ć ruga╠ćm sa╠ć pa╠ćstrat╠ži factura care ├«nsot╠žes╠žte livrarea pentru cazul reclamat╠žiilor ulterioare. Acest certificat de garant╠žie va╠ć acorda╠ć toate drepturile garantate de lege
(Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicata╠ć). ├Än cazul unei reclamat╠žii, Resense poate ├«nlocui produsul, daca╠ć acesta este disponibil pe stoc.

├Än cazul ├«n care nu este disponibil, clientului ├«i va fi rambursat pret╠žul de cumpa╠ćrare ├«n perioada de timp stipulata╠ć prin lege calculata╠ć de la data primirii reclamat╠žiei scrise s╠ži a produsului ├«n cauza╠ć. Rezilierea contractului se face conform documentului Termeni s╠ži condit╠žii postat pe site-ul Resense. Pentru acordarea garant╠žiei, este necesara╠ć urmarea instruct╠žiunilor de mai jos.

Daca╠ć avet╠ži ├«ntreba╠ćri sau sugestii referitoare la produsele Resense, va╠ć ruga╠ćm sa╠ć ne contactat╠ži prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

IMPORTANT:

Compozit╠žia, instruct╠žiunile de ├«ngrijire s╠ži pictogramele ce cont╠žin instruct╠žiuni de cura╠ćt╠žare s╠ži ├«ntret╠žinere pentru produsul dumneavoastra╠ć se ga╠ćsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instruct╠žiuni specifice pentru produsul dumneavoastra╠ć s╠ži este obligatoriu sa╠ć le consultat╠ži. Va╠ć ruga╠ćm sa╠ć consultat╠ži pictogramele de mai jos pentru informat╠žii.

Instruct╠žiuni de utilizare s╠ži ├«ntret╠žinere pentru ├«mbra╠ćca╠ćminte:

├Ämbra╠ćca╠ćmintea trebuie spa╠ćlata╠ć sau cura╠ćt╠žata╠ć conform instruct╠žiunilor de pe eticheta din interior. Nu folosit╠ži produse de cura╠ćt╠žare industriala╠ć. Va╠ć ruga╠ćm respectat╠ži recomanda╠ćrile de pe eticheta╠ć referitoare la temperatura╠ć. Nu uscat╠ži produsul prin as╠žezarea acestuia direct pe surse de ca╠ćldura╠ć (radiatoare electrice, sobe etc.). Ferit╠ži produsul de obiecte care ar putea provoca rupturi, sca╠ćmos╠žare, arsuri, perforat╠žii sau orice alte act╠žiuni fizice ce ├«i pot cauza daune. Resense nu-s╠ži asuma╠ć ra╠ćspunderea pentru daune provocate de tert╠ži precum societa╠ćt╠ži care ofera╠ć servicii de cura╠ćt╠žare profesionala╠ć.

Instruct╠žiuni de utilizare s╠ži ├«ntret╠žinere pentru gent╠ži s╠ži pos╠žete:

Pos╠žetele v├óndute de compania noastra╠ć sunt fabricate ca accesorii de moda╠ć s╠ži nu au menirea de a fi folosite ca gent╠ži pentru bagaj. Greutatea maxima╠ć admisa╠ć pentru pos╠žete este de 1 kg s╠ži pentru gent╠ži de 3 kg. Pentru o utilizare prelungita╠ć ├«n cele mai bune condit╠žii, urmat╠ži instruct╠žiunile de ├«ntret╠žinere cont╠žinute de eticheta din interiorul produsului.

Garant╠žia se va acorda dupa╠ć evaluarea daunei/defectelor. ├Än acest scop, este necesara╠ć returnarea produsului conform documentului Termeni s╠ži condit╠žii, ├«mpreuna╠ć cu factura emisa╠ć pentru acesta.

ATENT╠žIE!

Nu ├«ndepa╠ćrtat╠ži etichetele de pe produs! Absent╠ža acestora duce la invalidarea garant╠žiei.

Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpa╠ćra╠ćrii, pret╠žul s╠ži adresa se rega╠ćsesc pe factura care le ├«nsot╠žes╠žte. Factura ├«n original trebuie returnata╠ć ├«mpreuna╠ć cu produsul pentru solut╠žionarea reclamat╠žiilor.

B) ├ÄNCA╠ćLT╠žA╠ćMINTE, POS╠žETE, ACCESORII DIN PIELE, CURELE S╠žI ├ÄMBRA╠ćCA╠ćMINTE DIN PIELE

Va╠ć ruga╠ćm sa╠ć pa╠ćstrat╠ži factura care ├«nsot╠žes╠žte livrarea pentru cazul reclamat╠žiilor ulterioare. Acest certificat de garant╠žie va╠ć acorda╠ć toate drepturile garantate de lege
(Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicata╠ć). ├Än cazul unei reclamat╠žii, Resense poate ├«nlocui ├ąprodusul, daca╠ć acesta este disponibil pe stoc. ├Än cazul ├«n care nu este disponibil, cli- entului va fi rambursat pret╠žul de cumpa╠ćrare ├«n perioada de timp stipulata╠ć prin lege calculata╠ć de la data primirii reclamat╠žiei scrise s╠ži a produsului ├«n cauza╠ć. Rezilierea contractului se face conform documentului Termeni s╠ži condit╠žii postat pe site-ul Resense. Pentru acordarea garant╠žiei, este necesara╠ć urmarea instruct╠žiunilor de mai jos.

Condit╠žii generale pentru acordarea garant╠žiei

IMPORTANT:

Compozit╠žia s╠ži pictogramele cu instruct╠žiuni de cura╠ćt╠žare s╠ži ├«ntret╠žinere pentru produsul dumneavoastra╠ć se ga╠ćsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instruct╠žiuni specifice pentru produsul dumneavoastra╠ć s╠ži este obligatoriu sa╠ć le consultat╠ži.
Va╠ć ruga╠ćm sa╠ć consultat╠ži pictogramele de mai jos pentru informat╠žii.

Pentru a ma╠ćri durata de viat╠ža╠ć a ├«nca╠ćlt╠ža╠ćmintei, se recomanda╠ć purtarea alternativa╠ć a 2-3 perechi de pantofi. Pantofii cu suprafet╠že din piele trebuie cura╠ćt╠žat╠ži regulat de praf cu ajutorul unei c├órpe sau unei perii moi. Lustruit╠ži pantofii regulat cu luciu de pantofi sau ceara╠ć s╠ži o c├órpa╠ć moale. Valabil pentru toate categoriile de pantofi, nu ├«i spa╠ćlat╠ži ├«n mas╠žina
de spa╠ćlat. Contactul prelungit cu apa poate duce la avarierea ├«nca╠ćlt╠ža╠ćmintei, s╠ži la invalidarea garant╠žiei. ├Änca╠ćlt╠ža╠ćmintea va fi uscata╠ć ├«ncet, s╠ži nu cu ajutorul surselor de ca╠ćldura╠ć. Va╠ć ruga╠ćm folosit╠ži un ├«nca╠ćlt╠ža╠ćtor pentru a evita avarierea pantofilor ├«n zona ca╠ćlc├óiului. Unele articole de ├«nca╠ćlt╠ža╠ćminte pot fi vopsite s╠ži unele culori pot migra. Acest fenomen nu reprezinta╠ć un defect.

Instruct╠žiuni de utilizare s╠ži ├«ntret╠žinere pentru articole de ├«mbra╠ćca╠ćminte s╠ži curele din piele:
Ori de c├óte ori este necesar, ├«mbra╠ćca╠ćmintea din piele poate fi cura╠ćt╠žata╠ć cu o c├órpa╠ć moale, umeda╠ć, fa╠ćra╠ć a folosi detergent╠ži, solvent╠ži, ├«na╠ćlbitori sau orice alte substant╠že chimice.

Aceste produse pot provoca daune ireversibile aspectului pielii s╠ži o astfel de situat╠žie nu este acoperita╠ć de garant╠žie. Nu spa╠ćlat╠ži hainele sau curelele ├«n mas╠žina de spa╠ćlat. Daca╠ć articolul se uda╠ć, s╠žterget╠ži-l cu o c├órpa╠ć moale s╠ži la╠ćsat╠ži-l sa╠ć se usuce la temperatura camerei, fa╠ćra╠ć a intra ├«n contact direct cu surse de ca╠ćldura╠ć (radiatoare, sobe, usca╠ćtoare etc.). Ferit╠ži produsul din piele de obiecte care ar putea provoca zg├órieturi, arsuri, perforat╠žii sau orice alte act╠žiuni fizice ce ├«i pot cauza daune. Resense nu-s╠ži asuma╠ć ra╠ćspunderea pentru daune provocate de tert╠ži precum societa╠ćt╠ži care ofera╠ć servicii de cura╠ćt╠žare profesionala╠ć.

Instruct╠žiuni de utilizare s╠ži ├«ntret╠žinere pentru gent╠ži s╠ži pos╠žete din piele:

Pos╠žetele v├óndute de compania noastra╠ć sunt fabricate ca accesorii de moda╠ć s╠ži nu au menirea de a fi folosite ca gent╠ži pentru bagaj. Greutatea maxima╠ć admisa╠ć pentru pos╠žete este de 1 kg s╠ži pentru gent╠ži de 3 kg. Pentru o utilizare prelungita╠ć ├«n cele mai bune condit╠žii, urmat╠ži instruct╠žiunile de ├«ntret╠žinere cont╠žinute de eticheta din interiorul produsului.

Garant╠žia se va acorda dupa╠ć evaluarea daunei/defectelor.├Än acest scop, este necesara╠ć returnarea produsului conform documentului Termeni s╠ži condit╠žii, ├«mpreuna╠ć cu factura emisa╠ć pentru acesta.

ATENT╠žIE!

Nu ├«ndepa╠ćrtat╠ži etichetele de pe produs! Absent╠ža acestora duce la invalidarea garant╠žiei. Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpa╠ćra╠ćrii, pret╠žul s╠ži adresa se rega╠ćsesc pe factura care le ├«nsot╠žes╠žte. Factura ├«n original trebuie returnata╠ć ├«mpreuna╠ć cu produsul pentru solut╠žionarea reclamat╠žiilor.

PRODUSE COSMETICE

CERTIFICAT DE CONFORMITATE

Resense garanteaza╠ć ca╠ć toate produsele cosmetice comercializate prin intermediul acestui site respecta╠ć standardele preva╠ćzute de Directiva Europeana╠ć 76/768/CEE privind v├ónzarea produselor cosmetice s╠ži de legislat╠žia aplicabila╠ć privind sa╠ćna╠ćtatea publica╠ć din fiecare din t╠ža╠ćrile ├«n care activeaza╠ć Resense. Resense garanteaza╠ć ca╠ć produsele au fost fabricate ├«n conformitate cu reglementa╠ćrile privind igiena, securitatea muncii s╠ži de mediu, pe baza Certificatului de conformitate sau Certificatului de origine primit de la furnizorii sa╠ći.

Daca╠ć avet╠ži ├«ntreba╠ćri sau sugestii referitoare la produsele Resense, va╠ć ruga╠ćm sa╠ć ne contactat╠ži prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

BIJUTERII ÔÇô FABRICATE DIN METALE S╠žI PIETRE PRET╠žIOASE

Produsul pe care l-at╠ži achizit╠žionat de la Resense este original s╠ži autentic s╠ži va╠ć garanta╠ćm originea acestuia.Toate produsele din metale pret╠žioase cumpa╠ćrate de dumneavoastra╠ć de pe site-ul Resense sunt preva╠ćzute cu marca de calitate a autorita╠ćt╠žii competente. Garant╠žia Resense se bazeaza╠ć pe Certificatul de origine obt╠žinut de la furnizorii sa╠ći (fabricantul produsului sau distribuitorul autorizat al fabricantului) s╠ži pe informat╠žiile primite dupa╠ć ce produsele au fost marcate sau analizate de autoritatea competenta╠ć.

Produsul Resense este garantat ├«mpotriva defectelor pe o perioada╠ć de doi ani de la data livra╠ćrii. Garant╠žia este valabila╠ć numai la prezentarea facturii primita╠ć ├«mpreuna╠ć cu produsul la data livra╠ćrii s╠ži a produsului reclamat ├«mpreuna╠ć cu toate documentele existente ├«n pachet.

Aceasta╠ć garant╠žie nu acopera╠ć uzura normala╠ć s╠ži/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta╠ć sau malit╠žioasa╠ć ├«n mod intent╠žionat. De asemenea, garant╠žia nu acopera╠ć daunele provocate de umezeala╠ć sau apa╠ć cu except╠žia ceasurilor marcate cu ÔÇťrezistent la apa╠ćÔÇŁ (water rezistent).

Orice modificare adusa╠ć produselor Resense, incluz├ónd ada╠ćugarea, ├«ndepa╠ćrtarea s╠ži/ sau ├«nlocuirea de pa╠ćrt╠ži componente de ca╠ćtre o persoana╠ć neautorizata╠ć va duce la pierderea garant╠žiei.

Lucra╠ćrile de servisare sau reparat╠žii efectuate pentru produs vor duce de asemenea la pierderea garant╠žiei.

Resense nu ├«s╠ži asuma╠ć ra╠ćspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectare sau funct╠žionarea eronata╠ć a produselor. Orice pretent╠žie de despa╠ćgubire adresata╠ć ca╠ćtre Resense nu poate depa╠ćs╠ži valoarea pret╠žului de achizit╠žie al produsului ├«n cauza╠ć.

Daca╠ć avet╠ži ├«ntreba╠ćri sau sugestii referitoare la produsele Resense, va╠ć ruga╠ćm sa╠ć ne contactat╠ži prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

JUCA╠ćRII

Produsul achizit╠žionat de pe site-ul Resense este un produs original s╠ži autentic s╠ži garanta╠ćm originea s╠ži sigurant╠ža acestuia. Toate produsele cumpa╠ćrate de dumneavoastra╠ć prin intermediul site-ului Resense sunt fabricate conform prevederilor legale privind sigurant╠ža ├«n domeniu. Garant╠žia Resense se bazeaza╠ć pe Certificatul de conformitate obt╠žinut de la furnizorii sa╠ći (fabricantul produsului sau distribuitorul autorizat al fabricantului).

Daca╠ć avet╠ži ├«ntreba╠ćri sau sugestii referitoare la produsele Resense, va╠ć ruga╠ćm sa╠ć ne contactat╠ži prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

Produsul Resense este garantat ├«mpotriva defectelor pe o perioada╠ć de doi ani de la data livra╠ćrii. Garant╠žia este valabila╠ć numai la prezentarea facturii primita╠ć ├«mpreuna╠ć cu produsul la data livra╠ćrii s╠ži a produsului reclamat ├«mpreuna╠ć cu toate documentele existente ├«n pachet.

Aceasta╠ć garant╠žie nu acopera╠ć uzura normala╠ć s╠ži/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta╠ć sau malit╠žioasa╠ć ├«n mod intent╠žionat. De asemenea, garant╠žia nu acopera╠ć daunele provocate de umezeala╠ć sau apa╠ć cu except╠žia ceasurilor marcate cu ÔÇťrezistent la apa╠ćÔÇŁ (water rezistent).

Orice modificare adusa╠ć produselor Resense, incluz├ónd ada╠ćugarea, ├«ndepa╠ćrtarea s╠ži/ sau ├«nlocuirea de pa╠ćrt╠ži componente de ca╠ćtre o persoana╠ć neautorizata╠ć va duce la pierderea garant╠žiei.

Lucra╠ćrile de servisare sau reparat╠žii efectuate pentru produs vor duce de asemenea la pierderea garant╠žiei.

Resense nu ├«s╠ži asuma╠ć ra╠ćspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectare sau funct╠žionarea eronata╠ć a produselor. Orice pretent╠žie de despa╠ćgubire adresata╠ć ca╠ćtre Resense nu poate depa╠ćs╠ži valoarea pret╠žului de achizit╠žie al produsului ├«n cauza╠ć.

Daca╠ć avet╠ži ├«ntreba╠ćri sau sugestii referitoare la produsele Resense, va╠ć ruga╠ćm sa╠ć ne contactat╠ži prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

APARATE ELECTRICE DE JOASA╠ć TENSIUNE

CERTIFICAT DE CONFORMITATE

Resense garanteaza╠ć ca╠ć aparatele electrice de joasa╠ć tensiune v├óndute de Resense conform Certificatului de conformitate primit de la furnizor (fabricantul produsului sau dis- tribuitorul autorizat al fabricantului) au fost concepute ├«n conformitate cu regulile de buna╠ć practica╠ć tehnica╠ć ├«n ceea ce prives╠žte aspectele de sigurant╠ža╠ć ├«n vigoare ├«n Uniunea Europeana╠ć. De asemenea, Resense certifica╠ć faptul ca╠ć produsele au fost fabricate conform regulilor de sigurant╠ža╠ć elaborate de Comisia Internat╠žionala╠ć pentru Reguli de Aprobare a Echipament- elor Electrice (CEE) sau de Comisia Internat╠žionala╠ć electrotehnica╠ć (IEC).

Daca╠ć avet╠ži ├«ntreba╠ćri sau sugestii referitoare la produsele Resense, va╠ć ruga╠ćm sa╠ć ne contactat╠ži prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

PICTOGRAMELE CU INSTRUCT╠ŽIUNI DE ├ÄNTRET╠ŽINERE ARTICOLE DE ├ÄMBRA╠ćCA╠ćMINTE 

SIMBOLURI ├ÄNCA╠ćLT╠ŽA╠ćMINTE, GENT╠ŽI S╠ŽI POS╠ŽETE 

SIMBOLURI ├ÄNCA╠ćLT╠ŽA╠ćMINTE 

ABREVIERI COMPOZIT╠ŽIE MATERIALE