Garantie

CERTIFICAT DE GARANŢIE GENERAL

MATERIALE TEXTILE ŞI PIELE – ÎMBRĂCĂMINTE, ÎNCĂLŢĂMINTE ŞI ACCESORII

A) CERTIFICAT DE GARANŢIE PENTRU HAINE, GENŢI ŞI POŞETE (DIN ALTE MATERIALE DECÂT PIELE)

Vă rugăm să păstraţi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie vă acordă toate drepturile garantate de lege
(Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicată). În cazul unei reclamaţii, Resense poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc.

În cazul în care nu este disponibil, clientului îi va fi rambursat preţul de cumpărare în perioada de timp stipulată prin lege calculată de la data primirii reclamaţiei scrise şi a produsului în cauză. Rezilierea contractului se face conform documentului Termeni şi condiţii postat pe site-ul Resense. Pentru acordarea garanţiei, este necesară urmarea instrucţiunilor de mai jos.

Dacă aveţi întrebări sau sugestii referitoare la produsele Resense, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

IMPORTANT:

Compoziţia, instrucţiunile de îngrijire şi pictogramele ce conţin instrucţiuni de curăţare şi întreţinere pentru produsul dumneavoastră se găsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instrucţiuni specifice pentru produsul dumneavoastră şi este obligatoriu să le consultaţi. Vă rugăm să consultaţi pictogramele de mai jos pentru informaţii.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru îmbrăcăminte:

Îmbrăcămintea trebuie spălată sau curăţată conform instrucţiunilor de pe eticheta din interior. Nu folosiţi produse de curăţare industrială. Vă rugăm respectaţi recomandările de pe etichetă referitoare la temperatură. Nu uscaţi produsul prin aşezarea acestuia direct pe surse de căldură (radiatoare electrice, sobe etc.). Feriţi produsul de obiecte care ar putea provoca rupturi, scămoşare, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. Resense nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru genţi şi poşete:

Poşetele vândute de compania noastră sunt fabricate ca accesorii de modă şi nu au menirea de a fi folosite ca genţi pentru bagaj. Greutatea maximă admisă pentru poşete este de 1 kg şi pentru genţi de 3 kg. Pentru o utilizare prelungită în cele mai bune condiţii, urmaţi instrucţiunile de întreţinere conţinute de eticheta din interiorul produsului.

Garanţia se va acorda după evaluarea daunei/defectelor. În acest scop, este necesară returnarea produsului conform documentului Termeni şi condiţii, împreună cu factura emisă pentru acesta.

ATENŢIE!

Nu îndepărtaţi etichetele de pe produs! Absenţa acestora duce la invalidarea garanţiei.

Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpărării, preţul şi adresa se regăsesc pe factura care le însoţeşte. Factura în original trebuie returnată împreună cu produsul pentru soluţionarea reclamaţiilor.

B) ÎNCĂLŢĂMINTE, POŞETE, ACCESORII DIN PIELE, CURELE ŞI ÎMBRĂCĂMINTE DIN PIELE

Vă rugăm să păstraţi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie vă acordă toate drepturile garantate de lege
(Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicată). În cazul unei reclamaţii, Resense poate înlocui åprodusul, dacă acesta este disponibil pe stoc. În cazul în care nu este disponibil, cli- entului va fi rambursat preţul de cumpărare în perioada de timp stipulată prin lege calculată de la data primirii reclamaţiei scrise şi a produsului în cauză. Rezilierea contractului se face conform documentului Termeni şi condiţii postat pe site-ul Resense. Pentru acordarea garanţiei, este necesară urmarea instrucţiunilor de mai jos.

Condiţii generale pentru acordarea garanţiei

IMPORTANT:

Compoziţia şi pictogramele cu instrucţiuni de curăţare şi întreţinere pentru produsul dumneavoastră se găsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instrucţiuni specifice pentru produsul dumneavoastră şi este obligatoriu să le consultaţi.
Vă rugăm să consultaţi pictogramele de mai jos pentru informaţii.

Pentru a mări durata de viaţă a încălţămintei, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de pantofi. Pantofii cu suprafeţe din piele trebuie curăţaţi regulat de praf cu ajutorul unei cârpe sau unei perii moi. Lustruiţi pantofii regulat cu luciu de pantofi sau ceară şi o cârpă moale. Valabil pentru toate categoriile de pantofi, nu îi spălaţi în maşina
de spălat. Contactul prelungit cu apa poate duce la avarierea încălţămintei, şi la invalidarea garanţiei. Încălţămintea va fi uscată încet, şi nu cu ajutorul surselor de căldură. Vă rugăm folosiţi un încălţător pentru a evita avarierea pantofilor în zona călcâiului. Unele articole de încălţăminte pot fi vopsite şi unele culori pot migra. Acest fenomen nu reprezintă un defect.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru articole de îmbrăcăminte şi curele din piele:
Ori de câte ori este necesar, îmbrăcămintea din piele poate fi curăţată cu o cârpă moale, umedă, fără a folosi detergenţi, solvenţi, înălbitori sau orice alte substanţe chimice.

Aceste produse pot provoca daune ireversibile aspectului pielii şi o astfel de situaţie nu este acoperită de garanţie. Nu spălaţi hainele sau curelele în maşina de spălat. Dacă articolul se udă, ştergeţi-l cu o cârpă moale şi lăsaţi-l să se usuce la temperatura camerei, fără a intra în contact direct cu surse de căldură (radiatoare, sobe, uscătoare etc.). Feriţi produsul din piele de obiecte care ar putea provoca zgârieturi, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. Resense nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru genţi şi poşete din piele:

Poşetele vândute de compania noastră sunt fabricate ca accesorii de modă şi nu au menirea de a fi folosite ca genţi pentru bagaj. Greutatea maximă admisă pentru poşete este de 1 kg şi pentru genţi de 3 kg. Pentru o utilizare prelungită în cele mai bune condiţii, urmaţi instrucţiunile de întreţinere conţinute de eticheta din interiorul produsului.

Garanţia se va acorda după evaluarea daunei/defectelor.În acest scop, este necesară returnarea produsului conform documentului Termeni şi condiţii, împreună cu factura emisă pentru acesta.

ATENŢIE!

Nu îndepărtaţi etichetele de pe produs! Absenţa acestora duce la invalidarea garanţiei. Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpărării, preţul şi adresa se regăsesc pe factura care le însoţeşte. Factura în original trebuie returnată împreună cu produsul pentru soluţionarea reclamaţiilor.

PRODUSE COSMETICE

CERTIFICAT DE CONFORMITATE

Resense garantează că toate produsele cosmetice comercializate prin intermediul acestui site respectă standardele prevăzute de Directiva Europeană 76/768/CEE privind vânzarea produselor cosmetice şi de legislaţia aplicabilă privind sănătatea publică din fiecare din ţările în care activează Resense. Resense garantează că produsele au fost fabricate în conformitate cu reglementările privind igiena, securitatea muncii şi de mediu, pe baza Certificatului de conformitate sau Certificatului de origine primit de la furnizorii săi.

Dacă aveţi întrebări sau sugestii referitoare la produsele Resense, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

BIJUTERII – FABRICATE DIN METALE ŞI PIETRE PREŢIOASE

Produsul pe care l-aţi achiziţionat de la Resense este original şi autentic şi vă garantăm originea acestuia.Toate produsele din metale preţioase cumpărate de dumneavoastră de pe site-ul Resense sunt prevăzute cu marca de calitate a autorităţii competente. Garanţia Resense se bazează pe Certificatul de origine obţinut de la furnizorii săi (fabricantul produsului sau distribuitorul autorizat al fabricantului) şi pe informaţiile primite după ce produsele au fost marcate sau analizate de autoritatea competentă.

Produsul Resense este garantat împotriva defectelor pe o perioadă de doi ani de la data livrării. Garanţia este valabilă numai la prezentarea facturii primită împreună cu produsul la data livrării şi a produsului reclamat împreună cu toate documentele existente în pachet.

Această garanţie nu acoperă uzura normală şi/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijentă sau maliţioasă în mod intenţionat. De asemenea, garanţia nu acoperă daunele provocate de umezeală sau apă cu excepţia ceasurilor marcate cu “rezistent la apă” (water rezistent).

Orice modificare adusă produselor Resense, incluzând adăugarea, îndepărtarea şi/ sau înlocuirea de părţi componente de către o persoană neautorizată va duce la pierderea garanţiei.

Lucrările de servisare sau reparaţii efectuate pentru produs vor duce de asemenea la pierderea garanţiei.

Resense nu îşi asumă răspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectare sau funcţionarea eronată a produselor. Orice pretenţie de despăgubire adresată către Resense nu poate depăşi valoarea preţului de achiziţie al produsului în cauză.

Dacă aveţi întrebări sau sugestii referitoare la produsele Resense, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

JUCĂRII

Produsul achiziţionat de pe site-ul Resense este un produs original şi autentic şi garantăm originea şi siguranţa acestuia. Toate produsele cumpărate de dumneavoastră prin intermediul site-ului Resense sunt fabricate conform prevederilor legale privind siguranţa în domeniu. Garanţia Resense se bazează pe Certificatul de conformitate obţinut de la furnizorii săi (fabricantul produsului sau distribuitorul autorizat al fabricantului).

Dacă aveţi întrebări sau sugestii referitoare la produsele Resense, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

Produsul Resense este garantat împotriva defectelor pe o perioadă de doi ani de la data livrării. Garanţia este valabilă numai la prezentarea facturii primită împreună cu produsul la data livrării şi a produsului reclamat împreună cu toate documentele existente în pachet.

Această garanţie nu acoperă uzura normală şi/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijentă sau maliţioasă în mod intenţionat. De asemenea, garanţia nu acoperă daunele provocate de umezeală sau apă cu excepţia ceasurilor marcate cu “rezistent la apă” (water rezistent).

Orice modificare adusă produselor Resense, incluzând adăugarea, îndepărtarea şi/ sau înlocuirea de părţi componente de către o persoană neautorizată va duce la pierderea garanţiei.

Lucrările de servisare sau reparaţii efectuate pentru produs vor duce de asemenea la pierderea garanţiei.

Resense nu îşi asumă răspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectare sau funcţionarea eronată a produselor. Orice pretenţie de despăgubire adresată către Resense nu poate depăşi valoarea preţului de achiziţie al produsului în cauză.

Dacă aveţi întrebări sau sugestii referitoare la produsele Resense, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

APARATE ELECTRICE DE JOASĂ TENSIUNE

CERTIFICAT DE CONFORMITATE

Resense garantează că aparatele electrice de joasă tensiune vândute de Resense conform Certificatului de conformitate primit de la furnizor (fabricantul produsului sau dis- tribuitorul autorizat al fabricantului) au fost concepute în conformitate cu regulile de bună practică tehnică în ceea ce priveşte aspectele de siguranţă în vigoare în Uniunea Europeană. De asemenea, Resense certifică faptul că produsele au fost fabricate conform regulilor de siguranţă elaborate de Comisia Internaţională pentru Reguli de Aprobare a Echipament- elor Electrice (CEE) sau de Comisia Internaţională electrotehnică (IEC).

Dacă aveţi întrebări sau sugestii referitoare la produsele Resense, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa comenzi@resense.ro.

PICTOGRAMELE CU INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE ARTICOLE DE ÎMBRĂCĂMINTE 

SIMBOLURI ÎNCĂLȚĂMINTE, GENȚI ȘI POȘETE 

SIMBOLURI ÎNCĂLȚĂMINTE 

ABREVIERI COMPOZIȚIE MATERIALE