Rochii cu maneci lungi perfecte pentru acest sezon

Rochiile cu maneca lunga sunt grozave în tranziția dintre anotimpuri, oferind protectie corpului prin materialul din care sunt făcute. Acest tip de rochie oferă posibilitatea de a fi purtat în multe ținute, cum ar fi casual, office și ținute elegante, manecile lungi facand senzatie. Una dintre caracteristicile distinctive ale acestor rochii este faptul ca nu exista deloc cusături la umeri, cusatura fiind făcut desupra manecilor.

Rochiile cu maneci lungi se potrivesc multor femei, decorand umerii largi și înguști. Sunt perfecte pentru femeile mai plinute, deoarece manecile lungi vor acoperi plinatatea umerilor, dar și a brațelor. Pe langa asta, au o cusatura oblica ce va diminua volumul pieptului.

Femeilor ce au corpul într-o forma de triunghi inversat, sunt perfecte rochiile care au decolteu în V și maneci lungi. Acest tip de rochie va ingusta lățimea umerilor, însă rochiile cu maneci lungi nu sunt potrivite femeilor care au corpul într-o forma de dreptunghi.

În general, rochiile cu maneci lungi sunt confectionate sub forma unor rochii in linie A. Aceste modele se pot diferenția prin prezenta sau chiar absența mansetelor de la încheietura mâinii, dar și lățimea și lungimea manecilor, dar si a decolteului. Rochiile cu maneci lungi pot fi largi, dar și mulate.

Adesea, pot fi găsite cu usurinta rochii cu maneci lungi ce sunt decorate cu panglici în jurul gatului, regland adâncimea decolteului. Dacă vrei sa reduci volumul decolteului tău, panglicile trebuie stranse impreuna, iar dacă vrei sa maresti volumul, panglicile trebuie dizolvate. O rochie cu maneci lungi si decolteu in forma angelica îți va oferi un look romantic.

Rochiile tricotate

O rochie tricotata cu maneci lungi sunt potrivite pentru sezonul rece, fiind confortabilă și calduroasa. Pentru aceste rochii sunt potrivite decolteele cu guler sau un decolteu barca.

Cu ce le combinăm?

Dacă alegi o rochie cu maneci lungi, e bine sa stii ca-ti va oferi volum în partea superioară a corpului. Rochiile de acest fel pot fi de lungimi diferite, însă o rochie skinny, cu maneci lungi te va face sa atragi atentia. Aceste rochii se potrivesc de minune cu pantofii ce au un stil clasic, simpli, cum ar fi pantofii stiletto sau sandale. Este important ca rochia și pantofii sa fie de culori diferite. Dacă vrei sa adaugi accesorii, alege sa folosești o curea la moda, iar bijuteriile sa nu fie folosite în exces. Rezuma-te la a folosi o pereche de cercei, un lanț și un ceas.

Indiferent de sezon, fie el cald sau rece, nu uita ca poti purta oricand o rochie cu maneci lungi!