Cum sa porti salopetele? Tips and tricks esentiale pentru ținute extraordinare

Salopetele sunt dragute si elegante, dar nu și cel mai ușor de purtat. Alegerea lungimii potrivite poate fi dificila, si nici alegerea stilului potrivit nu este ceva ușor. Totuși, nu lasa asta sa te sperie sa porti o tinuta all-in-one din cap pana in picioare.

Evenimente formale

Cand vine vorba de evenimente formale, cele mai multe femei cred ca rochiile sunt singura opțiune. În timp ce rochiile pot fi o ținută sigură pentru a te îmbrăca corespunzător, rareori au același impact ca salopetele. O salopeta este la fel de eleganta si frumoasa ca o rochie, dar cu elemente speciale ce pot nota puncte importante de stil. La următorul eveniment formal, nu ezita să încerci sa porți ceva nou și alege o salopeta eleganta. Alege o piesa vestimentara bine croita, care-ti va completa silueta. Adaugă niște accesorii simple și ești gata.

Evenimente casual

Dacă ai un eveniment casual, la care vrei sa fii îmbrăcată serios, optează pentru o salopeta casual. Este modalitatea perfectă pentru a ieși din zona ta de confort. Sunt o mulțime de varietăți de salopete dama din bumbac sau denim, deci gaseste-o pe cea potrivită stilului tău. Salopetele puțin largi, cu benzi elastice sau snur sunt benefice pentru cei care nu poarta des salopete. Pentru crearea unui aspect alungit și subțire, optează pentru o pereche de sandale cu siret sau niște cizme decupate.

Accesoriile potrivite

Dacă vrei sa pastrezi ținuta chic, acorda o mare atenție bijuteriilor și curelelor. Alege ceva care sa se potrivească cu salopeta ta și fa-o sa straluceasca.

Cureaua este esențială atunci cand alegi sa porti o salopeta. Adaugarea unei curele la ținuta ta vestimentara este cea mai buna modalitate de a-ti accentua talia.

Bijuteriile creaza un accent secundar al tinutei tale si permite stilului tău sa meargă dincolo de salopeta. Obține detalii interesante ce vor atrage atenția oamenilor care te înconjoară. Cele mai bune opțiuni sunt colierele groase sau cerceii mari. De obicei, auriul arată grozav cu salopetele formale, dar puțină culoare poate adăuga si niște distracție unui look casual.

Fie ca este vorba de carouri, dungi, simple și clasice, decolteuri largi, salopetele de dama va permit sa creati tinuta perfecta. Tot ce trebuie să faci este sa ieși din zona ta de confort și să încerci diferite stiluri și combinatii cu ajutorul  acestei piese vestimentare.