Care e lungimea potrivita a pantalonilor și cu ce pantofi ii purtam?

Iarna, pantalonii sunt mult mai caldurosi si mai comozi decât fustele sau rochiile, iar vara, sunt mult mai simplu de purtat, impiedicand un discomfort cu care se confruntă multe femei, frecarea coapselor. Totuși, tinutele ce includ pantaloni pot fi ușor compromise de lungimea acestora. Dacă au lungimea care nu ti se potrivește, îți pot da un aer neîngrijit.

Pantalonii office

Pantalonii office sau pantalonii de costum sunt cei pe care alegi să îi porți la birou. Sunt realizati dintr-o stofa care nu se sifoneaza, pastrandu-si dunga. Se potrivesc cu pantofii cu toc, însă mărimea tocului tine de picioarele tale.  Acești pantaloni ar trebui sa fie suficient de lungi incat sa acopere calcaiul superior al pantofului.

Pantalonii evazati

Pantalonii evazati sunt pantalonii mulați pe coapse și largi în partea de jos a picioarelor. În funcție de silueta ta, îi poți purta cu sandale plate, balerini, tenisi, dar și cu tocuri sau pantofi cu platforma. Dacă ești o persoana slabă și înaltă, cel mai bine s-ar potrivii acești pantaloni lungi de dama dacă i-ai purta cu incaltari fără toc. Daca esti scunda, nu ezita purtarea tocurilor. Pantalonii evazati ar trebui sa fie destul de lungi, pana aproape de podea.

Pantalonii creion

Pantalonii creion sau blugii boyfriend sunt pantaloni puțin lejeri pe coapse, dar se îngustează la glezne, însă nu sunt foarte stramti. Cea mai potrivită lungime pentru acești pantaloni este până la gleznă. Sunt potriviți pentru toate siluetele, și se pot purta cu pantofi cu toc înalt, balerini, tenisi sau ghete pe timpul sezonului rece.

Pantalonii și blugii skinny.

Blugii skinny sunt, în general, preferatii multor femei, fiind elastici se pot purta în multe tinute.  Lungimea potrivită pentru acest fel de pantaloni este pana puțin mai sus de glezna, și pot fi purtati cu tenisi, sandale, chiar și ghete în sezonul rece.

Indiferent de corpul tău, nu uita că poți încerca mereu un stil nou!