De ce să nu îți lipsească cămășile din garderobă?

Sursa foto: https://resense.ro/product/camasa-dama-cu-maneci-gogosar-din-poplin-alb-petra/ 

Trebuie să știi că este foarte important să îți poți adapta stilul vestimentar în funcție de locurile în care mergi. Însă care este locul care îți da cele mai multe bătăi de cap în privința tinutelor? Biroul, locul în care mergi de cele mai multe ori în timpul anului.

Este destul de important să îți adaptezi ținuta la mediul în care lucrezi.

Cămășile office sunt cele mai întâlnite articole vestimentare pe care le preferă cei care lucrează într-un birou. Însă aceste cămăși pot fi adaptate atât stilului office, dar și ținutelor pe care vrei să le faci mai elegante.

O cămașă este un obiect vestimentar ce nu lipsește nici din dulapul unei femei, dar nici din cel al unui bărbat. Pot fi introduse în diverse ținute și te pot scăpa din situații stresante în care nu știi ce să porți, de aceea oricine preferă să aibă, măcar un astfel de produs vestimentar în garderoba sa.  

Cămașa albă

Trebuie să ai măcar o cămașă albă în dulapul tău pentru că aceasta va fi mereu la modă, în plus poți crea o mulțime de ținute cu aceasta, trebuie doar să știi să o accesorizezi cum trebuie. Partea bună este că poți purta orice în partea de jos, nu vei da greș cu nimic. Pentru o ținută creată pentru birou este indicat să porți o cămașă cambrată, iar pentru o ținută pe care vrei să o porți la o ieșire în oraș poți opta pentru o cămașa mai lejeră, mai largă. O astfel de cămașă o poți asorta cu blugi sau pantaloni negri.

Camașa din denim

Pentru o cămașă, cea din denim este o piesă vestimentară extrem de lejeră și confortabilă, dacă nu ai o astfel de cămășă, trebuie să îți cumperi, vei fi extrem de mulțumită de cum arată și de felul în care te simți în ea. De exemplu, un outfit pentru o zi de birou poate fi compus lejer dintr-o cămașă din denim, o pereche de pantaloni  și o pereche frumoasă de stiletto. Iar pentru o ieșire în oraș poți combina cămașa din denim cu o pereche de pantaloni din piele.

Cămașa în carouri

Acest tip de cămașa nu va pica niciodată din tendințe și se integrează foarte bine în look-urile casual. O cămașă în carouri o poți asorta foarte bine cu o pereche de blugi, iar apoi poți completa cu o geacă din piele, această ținută va fi perfectă pentru o zi la birou, dar și pentru o ieșire în oraș. Atunci când folosești o cămașă în carouri pentru a-ți face o ținută partea bună este că te poți baza integral pe aceasta în reușita ținutei.

În concluzie, nu trebuie să-ți lipsească aceste tipuri de cămăși din garderobă deoarece poți forma multe ținute cu acestea și te pot scăpa de multe situații în care chiar nu știi ce să porți.

Un alt beneficiu pe care îl au aceste cămăși este faptul că poți să te bazezi pe acestea întotdeauna, nu se demodează și nu vor fi uitate într-un colț al dressingului ca alte piese vestimentare.