Cum alegi rochiile pentru domnișoarele de onoare?

Printre lucrurile pe care trebuie să le bifezi pe lista pregătirilor pentru nuntă sunt rochiile domnișoarelor de onoare, acestea trebuie alese inspirat pentru a mulțumi domnișoarele, dar și pentru a fi în ton cu celelalte elemente ale evenimentului.

După ce ai hotărât care sunt prietenele ce îți vor fi alături în ziua cea mare și le-ai cerut și lor acordul va trebui să te gândești cu ce anume le vei îmbrăca. În mod normal rochiile domnișoarelor de onoare ar trebui să fie identice, însă fiecare domnișoară ar putea să-și personalizeze rochia cum dorește pentru a se simți cât mai bine. De acest aspect este bine să ții cont deoarece fetele au structuri diferite ale corpului, în mod sigur și nu este posibil ca rochia să se potrivească perfect tuturor domnișoarelor de onoare.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi în alegerea rochiilor potrivite pentru domnișoarele de onoare?

În primul rând vei alege culoarea rochițelor, acest aspect îl atingi încă de la începutul pregătirilor, atunci când alegi tema nunții și culoarea pe care o dorești predominantă. Culoarea o alegi în funcție de preferințele tale, dar trebuie să te sfătuiești neapărat și cu domnișoarele tale. Un alt aspect de care ar trebui să mai ții cont în alegerea culorii este anotimpul în care are loc evenimentul, pentru a fi în concordanță cu peisajul din exterior.

Pentru a fi o culoare și pe gustul domnișoarelor, ați putea merge împreună să le achiziționați sau există și varianta de a cumpăra material și să le realizezi la o croitorie, în acest caz fiecare dintre fete putând să aleagă propria croială.

După ce ai bifat acest aspect al culorii, dacă fiecare va opta pentru un alt model va trebui să încerci să le adaugi un punct comun pe lângă culoare. Acest punct ar putea fi lungimea rochiei.

Ca și model, pentru un astfel de eveniment este indicat să optezi pentru rochii de genul celor baby doll sau rochii cu volane, dar niciodată o rochie strâmtă pe corp. De asemenea trebuie să eviți și rochiile prea scurte deoarece nunta este un eveniment elegant și în plus vor fi realizate multe poze ce ar trebui să iasă cât mai bine. Un alt motiv pentru care trebuie să eviți lungimea scurtă este și faptul că va avea loc slujba în Biserică, lungimea ideală începe din zona genunchilor.

Nunta trebuie să fie un eveniment bine organizat

Acest eveniment este unul dintre cele mai frumoase din viața unui om, însă trebuie să fie pus la punct foarte bine și verificat în detaliu fiecare aspect pentru a fi pe placul tuturor celor implicați. Este un eveniment mare, de aceea organizarea trebuie să fie la ea acasă și cel mai indicat lucru ar fi să începi pregătirea cu aproximativ un an înainte pentru a putea face alegerile în liniște, fără presiune. Lucrurile făcute în voie fără stres sunt cele mai reușite. Un mare ajutor ar fi să te poți baza pe domnișoarele tale și pe membrii familiei, pentru că în acest fel poți fi liniștită că toate lucrurile vor fi exact cum îți dorești.