Garderoba perfectă de toamnă

 Toamna a sosit, iar aerul curat și culorile interesante sunt în plină forță. Sigur te gândești la faptul că trebuie să îți schimbi garderoba. Este momentul în care renunți la hainele de vară și trebuie să identifici câteva piese noi pentru a-ți reîmprospăta look-ul de toamnă cu adevărat. Acum are loc trecerea de la rochițe, tricouri și pantaloni scurți la bluze casual, jeans, bocanci, cardigane. Și pentru că îți este greu cu siguranță să faci această trecere și să-ți faci cumpărăturile, trebuie să știi că sunt câteva piese esențiale ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta de toamnă, cum ar fi:

Bocancii – pe lângă faptul că sunt frumoși, eleganți, îi poți integra în majoritatea ținutelor, aceștia te ajută să îți păstrezi picioarele la căldură și să nu simți foarte mult schimbarea temperaturii. Bocancii sunt minunați deoarece îi vei găsi sub diferite forme, stiluri, astfel că este imposibil să nu găsești perechea perfectă pentru tine. Printre cei mai interesanți și cei mai căutați se numără cei cu platformă sau talpa groasă. Sunt atât de căutați deoarece se integrează bine în ținute, dar te ajută să fii și mai înaltă, un aspect foarte căutat de altfel. 

Bluzele casual sunt o piesă ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta deoarece sunt esențiale în ținutele de toamnă. Acestea sunt foarte utile pentru zilele friguroase, dar asta nu înseamnă că nu vei arată bine în ele, din contră poți crea ținute extraordinare.

Cardiganele reprezintă un alt element ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta de toamnă. Acestea ajută foarte mult la păstrarea temperaturii potrivite deoarece sunt călduroase și extrem de confortabile. Le poți lua cu diverse cămăși, tricouri sau topuri în funcție de ce îți permite temperatura de afară. Acestea se găsesc sub diverse forme, drepte, lejere și se pot combina cu blugi sau cu diverși pantaloni. Le poți achiziționa sub diverse culori, pentru a da culoare garderobei tale de toamnă. Trebuie să ai și pete de culoare în peisajul mohorât și trist.

Paltoanele – elementul ce te ajută să faci trecerea de la vremea frumoasă și călduroasă la cea mohorâtă și rece, fără să-ți fie greu. Alegerea unui palton trebuie făcută cu atenție pentru a se potrivi mai multor look-uri sau poți alege să îți achiziționezi două sau chiar trei sub diverse culori și forme pentru a le putea combina cât mai frumos.

Nu va fi greu să reușești să-ți conturezi garderoba de toamnă, trebuie doar să fii atentă atunci când îți achiziționezi lucrurile. În momentul achiziției tu trebuie să ai deja în minte câteva ținute pe care le poți realiza cu piesa nouă cumpărată și cu alte piese din garderoba ta. Un alt aspect important sunt accesoriile, acestea completează perfect garderobele de toamnă. Lanțurile lungi vin perfect cu bluzele casual sau lanțurile la baza gâtului care se potrivesc de minune cu o cămașă. Ceasul este un element esențial, de asemenea, ce nu trebuie să lipsească din ținuta ta.

În această perioadă îți poți accesoriza ținuta foarte bine și cu o eșarfă.