Cum alegi rochia potrivită pentru un eveniment?

Un eveniment te bucură întotdeauna pentru că te întâlnești cu oameni dragi, ieși din rutină, poți să socializezi, să schimbi păreri și să te distrezi. Iar următorul lucru la care te gândești imediat după ce primești o invitație este ținuta pe care o vei purta. Întotdeauna ținutele sunt o provocare pentru că îți dorești să fii frumoasă, elegantă și să ai o ținută ce te pune în valoare. Așadar trebuie să știi cum să abordezi această problemă.

Rochii pentru nuntă

Când alegi o rochie pentru o nuntă este puțin mai complicat, de aceea este esențial să ții cont de câteva reguli. În primul rând nu îți vei cumpăra niciodată o rochie albă la o nuntă. Doar mireasa trebuie să poarte această culoare și ea trebuie să fie în centrul atenției. Însă nu trebuie să te gândești că trebuie să îți iei o rochie care să nu te pună în valoare.

Ținuta pentru nuntă o vei alege în funcție de locația nunții, cununiile civile se țin de obicei în aer liber, pe plajă sau în pădure, astfel că tu trebuie să te adaptezi acestei situații. În special trebuie să fii atentă la pantofi, nu trebuie să porți tocuri care să te incomodeze, rochii prea lungi sau prea scurte. Trebuie să alegi lungimea ideală pentru a nu te pune în situații jenante. Și cel mai important aspect pentru a te simți cât mai bine, acest detaliu este cel de la care trebuie să pleci.   

Vei putea opta pentru rochii lungi de seara, atunci când evenimentul se ține la un restaurant. Aici trebuie și poți fi elegantă, întrucât nu ai avea niciun disconfort în purtarea acestei vestimentații.

De asemenea, pentru seara poți opta și pentru o rochie midi, aceasta îți oferă eleganță pe care o dorești, iar culoarea o poți alege în funcție de anotimp, de starea ta, dar și raportându-te la locația evenimentului.

Rochiile scurte nu sunt recomandate pentru a fi purtate la un eveniment unde îți dorești să fii elegantă. Poți purta și rochii scurte însă trebuie să le accesorizezi foarte bine pentru a le face potrivite pentru un astfel de eveniment.

Rochii pentru botez

Botezul este un alt eveniment frumos la care poți fi invitată, însă de această dată nu mai ai restricții în ceea ce privește culoarea ținutei. Poți chiar să porți una de culoare alba, dacă asta îți dorești.

Lungimea rochiei o vei alege în funcție de preferințele tale. În locul unei rochii, ai putea opta foarte bine și pentru un costum format din pantaloni și sacou. Acestea sunt extrem de elegante și au diverse detalii ce le fac și mai interesante. Costumele sunt recomandate a fi purtate la evenimentele ce încep pe parcursul zilei.

 Firește există și alte tipuri de evenimente la care poți fi invitată și ținuta îți poate da bătăi de cap, de aceea ar trebui să identifici de fiecare dată elementele care te vor ajuta să alegi ținuta potrivită. Printre aceste elemente se număra  intervalul orar în care se desfășoară petrecerea, locația evenimentului și de fiecare dată să fii pusă la punct cu tema petrecerii dacă aceasta există.