Idei de cadouri de Dragobete pentru ea

Este luna Februarie și se apropie cu pași repezi sarbatoarea iubirii la romani și cu siguranță tu te afli în căutarea cadoului perfect pentru jumătatea ta, de aceea îți venim în ajutor cu câteva idei de cadouri pentru ca tu să reușești să o impresionezi. Cel mai important este să creezi surprize și momente pe care ea să nu le uite, astfel vei câștiga pe veci inima ei.

Un parfum

Unul dintre cadourile care îți vin în minte este cu siguranță un parfum. Astfel poți alege să îi cumperi parfumul preferat dacă sticluța este aproape goală sau poți alege să o impresionezi cu un parfum nou, care să fie pe gustul ei. Pentru a doua variantă trebuie să te chinui mai mult, trebuie să faci o analiză asupra gusturilor ei în materie de parfumuri și să identifici aroma care este pe gustul ei.

O ședință spa

I-ar prinde bine să se relaxeze și mai ales ar fi încântată să realizeze că tu te-ai gândit la acest aspect. Poți să iei doua bilete și să vă relaxați împreună de ziua Dragobetelor, astfel veți petrece timp prețios împreună.

Bijuterii

Un alt cadou de care ar fi încântată în mod sigur sunt bijuteriile, un ceas, o brățară, un lanț sau o pereche de cercei. Poți să-i dăruiești chiar și un inel, iar dacă ești pregătit să faci pasul cel mare și să o ceri de soție, acesta este momentul potrivit deoarece marchează o zi cu multă încărcătură emoțională, o zi plină de dragoste. Astfel, pe 24 februarie veți avea dublă sărbătoare, iar voi nu veți uita niciodată această dată.

Un articol vestimentar

Dacă iubita ta este pasionată de modă și mereu preocupată cu ultimele tendințe, cu siguranță știi ce ai de făcut, trebuie să o impresionezi cu un articol vestimentar pe care și-l dorește. Nu trebuie decât să afli ce își dorește și să achiziționezi, dacă însă nu își dorește ceva anume, este puțin mai dificil. Va trebuie să îi analizezi stilul, dacă nu îl știi deja și să descoperi ce ar fi potrivit. În garderoba unei femei nu vor fi niciodată prea multe rochii, de exemplu, sau prea multe camasi office, pe care le poate purta atât la job, cât și la evenimente. Un alt articol vestimentar pe care i-l poți dărui sunt blugii. Poți opta și pentru un pulover lung, pentru că vremea rece încă nu a trecut, dar și lenjeria intimă este o variantă de cadou. Și o fustă poate fi un cadou potrivit, însă alege una din piele întrucât este articol vestimentar mai deosebit. Poți opta și pentru un palton, o vestă sau o blană, dacă îți dorești să fie un cadou mai special.

O cină romantică

Un cadou cu adevărat emoționat ar fi o cină romantică pregătită chiar de tine în casa voastră, cu multe lumânărele și petale de trandafir. O astfel de surpriză o va emoționa până la lacrimi, în mod sigur. Dacă nu ești un bucătar priceput, poți ruga pe cineva să te ajute sau poți comanda. O altă variantă ar fi aceea de a o duce într-un loc special, un restaurant mai deosebit pentru o cină romantică.