5 Idei de ținute pe care să le porți în acest sezon

Sezonul rece are și părțile lui bune, cum ar fi weekend-urile pe care le petreci în parc pentru a te bucura de aerul proaspăt, dar și ceaiul sau ciocolata caldă pe care le bei în prezența prietenelor tale pe o terasă, lăsând la fel, aerul rece și proaspăt să te facă să te bucuri de băutura ta caldă.

Partea mai dificilă este alegerea ținutei deoarece trebuie să reușești să atingi toate punctele de care ai nevoie, trebuie să fie o ținută călduroasă, dar care să te facă să te simți și bine. De aceea, vei regăsi mai jos câteva idei de ținute pe care să le pui în practică întrucât nu vei da greș cu acestea.

E clar că ai nevoie de materiale călduroase, de aceea ar fi bine să alegi lâna, bumbacul sau cașmirul, care să îți ofere căldura de care ai nevoie, dar și lejeritate. În privința încălțărilor ar trebui să optezi pentru ceva ușor de purtat, întrucât ieși la plimbare și vrei să te simți confortabil, o talpă plată sau dacă este nevoie, alege un toc mai mic, dar gros. La capitolul accesorii poți să alegi accesorii simple, un ceas, o brățară simplă sau un lănțișor foarte finuț. De asemenea o geantă mică ar fi ideală pentru a nu te incomoda.

Una dintre ideile de ținute este formată din pantaloni, adidași, un top și un palton. În mod sigur adidașii sunt preferați pentru weekend-uri întrucât sunt comozi, dar se și potrivesc multor ținute. Pornind de la adidași, alegi apoi o pereche de pantaloni în același stil, mai sport sau mai eleganti, blugi sau pantaloni din stofă, evazați sau slim. Pentru a continua în același ton, optează pentru topuri, bluze casual sau cămăși. În final alege un palton care să potrivească cromatic cu ținuta ta.

O altă idee potrivită sezonului rece este combinația dintre un cojocel, o cămașa și blugi însă de această dată înalță-te cu botine, cu un toc potrivit. Este o ținută care te va încânta, iar cojocelul se va ocupa să țină frigul departe. Cămașa nu trebuie să fie una office, ci mai largă și mai vaporoasă, care să aducă un plus pentru ținută. Pantalonii aleși vor fi blugi de data aceasta.

Poți să optezi și pentru o ținută formată dintr-o fustă, un top, bocanci și o geacă de piele. În această ținută fusta va fi punctul de plecare, aceasta o vei asorta cu o helancă superbă și o pereche de bocanci. Geaca de piele ajută în conturarea acestei ținute, dar și împotriva frigului, dacă este cazul.

O altă ținută superbă și călduroasă este formată din pulover supradimensionat, o pereche de colanți și niște bocanci interesanți. Această ținută este perfectă pentru persoanele care nu agreează frigul și în plus este și fashion. O poți accesoriza cu o borsetă și în acest fel vei obține și o ținută cool, dar vei avea și toată libertatea de mișcare în ea.

Există și varianta în care îți petreci weekend-ul în casă, și pentru acest caz poți asorta un top lenjerie, cu un pulover de lână și o pereche de blugi sau colanți. Va fi o ținută perfectă, întrucât va îmbina utilul cu plăcutul, fiind atât confortabilă, dar și plăcută din punct de vedere vizual.