Cum alegi pantalonii perfecți pentru tine ca să fii în pas cu moda?

Nu știi care sunt pantalonii potriviți pentru tine? Ai găsit ceea ce căutai pentru că în acest articol vei învăța cum să alegi pantalonii perfecți pentru tine. Pantalonii în care să te simți confortabil, dar care să-ți vină și bine.

Pantalonii evazați

Au revenit din nou în tendințe și chiar îi poți folosi în numeroase ținute.

Te poți bucura de o gamă largă de pantaloni evazati, pantaloni de costum evazati sau blugi evazați, pantaloni de piele evazați sau chiar pantaloni de trening evazați.

Cum îi alegi pe cei potriviți pentru tine? În primul rând trebuie să ții cont de lungimea zonei evazate, dar și de lungimea pantalonilor în raport cu înălțimea ta, adică cu lungimea picioarelor tale. Este de preferat ca pantalonii să fie potriviți înălțimii tale dacă îi vei purta fără tocuri și mai lungi dacă alegi să îi porți cu tocuri. Talia pantalonilor o vei alege în funcție de tipul tău de silueta, în general o talie înaltă este foarte potrivită pentru acești pantaloni, întrucât vei obține un efect de alungire, adică vei părea mai înaltă datorită acestora.

Materialul îl vei alege în funcție de preferințe, dar și de locul unde vei alege să îi porți.

Pantalonii de costum evazati pot fi purtați cu un sacou, astfel obținând o ținută elegantă, pe care o poți purta la birou. De asemenea, dacă vei purta această ținută seara, la un eveniment trebuie doar să o accesorizezi.

Blugii evazați se pot încadra în foarte multe ținute, dar cel mai bine vin cu topuri, bluze sau cămăși simple. De asemenea, aceștia pot fi purtați și în sezonul rece cu un pulover mai subțire și mai strâns pe corp. Din nou, pentru efectul de alungire ar trebui ca pantalonii să acopere încălțămintea.

Pantalonii de piele evazați sunt pentru persoanele mai îndrăznețe și în funcție de alegerea pe care o faci în partea de sus a corpului, îi poți purta atât la job, dar și la un eveniment.

Pantalonii sport – evazați sunt ideali pentru zilele de relaxare și te vor scoate în evidență prin acest detaliu al lor, ajutându-te să fii atât sport, dar și puțin elegantă, ceea ce îți va da un aer aparte.

Pantalonii drepti sau slim

Pantalonii lungi de damă sunt de toate tipurile, dar cei slim sau cei drepți nu lipsesc din garderoba niciunei femei.

În funcție de siluetă, alegi pantaloni cu croială dreaptă sau slim. De asemenea, aceștia sunt din stofă, din piele, blugi sau sport.

Cei din stofă, atât cei drepți, cât și slim sunt foarte potriviți oricărei femei și sunt de asemenea potriviți atât unei zile la birou, cât și unui eveniment. Croială o vei alege tu, în funcție de cei care te vor pune mai bine în valoare.

Pantalonii de piele drepti sau slim sunt de asemenea un obiect vestimentar găsit în majoritatea garderobelor, întrucât sunt potriviți pentru diverse ocazii și îți oferă eleganță datorită materialul pe care îl au.

Blugii slim sau drepți sunt obiectul vestimentar care se află în dressing-ul oricărei fete. Aceștia pot fi adaptați ușor oricărei ținute și sunt foarte practici, oferindu-ți și confortul de care ai nevoie.

Așadar alege pantalonii potriviți siluetei tale, dar ține cont și de locul în care vei merge.