Cum te îmbraci de Valentine’s Day în funcție de stil?

Indiferent de modul în care sărbătorești ziua îndrăgostiților, trebuie să fii pregătită și din punct de vedere vestimentar. Și cel mai important este ca tu să te simți bine, astfel că trebuie să ții cont de stilul personal. În acest sens trebuie doar să fii puțin atentă la detalii pentru a avea o apariție mai deosebită, nu una comună, asemănătoare cu celelalte prezențe feminine. În primul rând te vei gândi la ceva romantic, culoarea roșu, inimioare, dar trebuie să le asortezi și să le porți în felul tău, pentru a fi unică. 

În acest articol vei regăsi câteva idei de ținute în funcție de stil:

Stilul Chic

Stilul chic este caracterizat de pantofi cu toc înalt și fustă mini cu croi în A. În partea de sus poți alege din mai multe variante și alegi ce îți vine mai bine, o bluză, o cămașă sau chiar un tricou. În ceea ce privește coafura, poți să optezi pentru un coc sau niște bucle elegante. Și pentru a indica ocazia, vei folosi culori romantice precum roz, roșu, chiar și alb.

Stilul Sexy

Stilul sexy îl poți crea ușor prin imprimeuri cu inimi, dar nu trebuie să exagerezi cu acestea și cel mai important, trebuie să ai grijă la dimensiunile imprimeurilor pentru că dacă vor fi prea mari, nu vor mai arăta sexy. Dacă totuși ți-ai dori un imprimeu mare cu o inimă, trebuie să te oprești la unul singur, pentru a atrage atenția asupra mesajului acestei sărbători.

Stilul Pretty

Stilul pretty definește o mare parte din femei, întrucât este feminin și descrie o atitudine veselă, relaxată, dar și romantică, care merge la fix cu ziua îndrăgostiților. Dacă acesta este stilul tău preferat, acum poți să-ți pui talentul în practică și să te exprimi în voie. Ai grijă să nu exagerezi în privința culorilor, ci încearcă să urmărești o singură linie cromatică.

Stilul Glam

Ținutele în stilul glam se obțin foarte ușor, trebuie doar să adaugi ținutei tale, accesoriile potrivite. Astfel pentru o ținută potrivită zilei îndrăgostiților poți opta pentru imprimeurile în formă de inimă, accesorizate cu bijuteriile tale glam. Astfel vei obține un rezultat tare plăcut vizual și vei fi în temă cu sentimentul ce plutește în aer.

Stilul Casual

În stilul casual trebuie să incluzi, cu siguranță un element romantic pentru a adapta ținuta ta sărbătorii. Poți alege să porți un pulover cu detalii romantice, pentru a rămâne în stilul tău, dar și pentru a pune accent pe ziua îndrăgostiților. În partea de jos poți opta pentru o fustă sau o pereche de pantaloni lungi. În privința încălțărilor poți alege să porți tocuri sau ceva mai comod, ghete sau cizme fără toc.

Trebuie să fii atentă la următoarele detalii, să nu exagerezi cu imprimeurile, să ții cont și de locația în care vei merge. Să te gândești și la vârsta ta atunci când alegi ținuta, dar și la siluetă, pentru a-ți veni bine și a te simți confortabil. Să îți asortezi ținuta, de asemenea, să nu alegi prea multe culori și să fii atentă la textura materialelor.

Ca o ultimă recomandare îți mai spunem că trebuie să ții cont  să fii asortată sau măcar în aceeași temă cu iubitul tău, pentru a nu exista o discrepanță între tinutele voastre.