Cum te îmbraci atunci când îi cunoști prietenii pentru prima dată? Tips and tricks pentru a face o impresie bună

Prima întâlnire cu prietenii lui reprezintă pentru multe femei o adevărată înspăimântare. Dorința de a face o impresie cât mai bună și de a-l face mandru de tine devine copleșitoare. După cum bine știi, prima impresie se creionează în primele minute, iar vestimentația poate fi armă ta secretă pentru a te asigura că aceasta este una bună.

În cazul în care îi vei cunoaște pe rând prietenii, vei avea suficient timp să discuți cu fiecare în parte și să-ți folosești farmecul personal pentru a-I cuceri, dar dacă te va prezenta pentru prima dată în fața unei găști întregi, parcurgi din start pe un teren total necunoscut. Anxietatea este una dintre stările care își vor face apariția, întrucât toți te vor privi, iar timpul de vorbă este unul destul de limitat.

Astfel, pune accentul pe vestimentație și până va veni momentul să le demonstrezi cât de de treaba ești, lasă-i să creadă că ești o femeie cu stil.

Cum alegi ținuta potrivită pentru prima întâlnire?

Atunci când îți alegi ținuta pentru prima întâlnire cu prietenii lui, ai în vedere ca aceasta să nu fie una prea sexy sau opulentă. Dacă vei purta o astfel de ținută, vei da impresia că vrei să-I cucerești. Bărbații te vor soarbe din priviri, însă pentru femei poți reprezenta o adevărată amenințare.

Astfel, o pereche de pantaloni lungi din jeans va fi piesa ta de rezistență. Aceștia se încadrează în stilul casual, însă accesorizați cu elementele potrivite pot fi parte componentă și dintr-o ținută de cocktail. Reține că o femeie în blugi va fi mult mai plăcută la astfel de întâlniri decât una care poartă o fustă scurtă și mulată. Alege blugii care arată perfect pe ține și accesorizează-i fie cu balerini sau adidasi dacă întâlnirea are loc ziua, fie cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc mediu dacă întâlnirea are loc seară.

În ceea ce privește partea de sus a corpului, optează pentru o bluza frumoasă, simplă, într-o culoare care te avantajează. Un top cu spatele gol sau un  decolteu generos sunt prea sexy pentru o astfel de ieșire. Dacă este răcoare, alege un pulover simplu sau o jachetă.

De asemenea,  poartă o geantă simplă, fără prea multe accesorii. Poți purta un colier simplu cu lungimea până la baza gâtului, un ceas sau o pereche de cercei mici.

Nu uita să zâmbești cât mai mult pentru că o persoană zâmbitoare și optimistă este îndrăgită de toată lumea.