Cum te îmbraci la o nuntă iarna? Iată câteva idei care te vor ajuta

Deși vara este anotimpul care pare cel mai potrivit pentru organizarea unei nunți, din varii motive organizarea unui astfel de eveniment în sezonul alb este o variantă pentru care optează foarte mulți dintre noi. Iarna decorul este de poveste, însă întotdeauna problema principală o reprezintă outfit-ul pe care îl alegi. Astfel, ținuta trebuie să conțină mai multe straturi pentru a-ți ține de cald, fără a pierde însă din aspectul elegant.

Așadar, ai primit invitație la o nuntă care are loc iarna și nu știi cum să te îmbraci? Citește acest articol și vei afla.

Ținuta de zi

La o nuntă care are loc iarnă, ziua poți purta o rochie sau o fustă tip creion, croita dintr-un material prețios, de lungime medie la care poți asorta un top de mătase. Cununia civilă și cea religioasă impun un anumit tip de degenta, astfel că poți îmbracă peste top un sacou.

O altă idee bună poate fi formată dintr-un deux pieces elegant, format din pantaloni lungi de dama și un sacou.

Geantă pe care o porți ziua nu poate fi aceeași cu cea de seară, iar ținuta de zi ar trebui să fie diferită  de cele pe care le porți atunci când mergi la birou. De asemenea, și machiajul trebuie să fie adaptat la momentul zilei, astfel că acesta trebuie să fie mai discret, iar seara mai glam. În ceea ce privește coafura, poți opta pentru niște bucle lejere care sunt ușor de purtat, iar seara îți poți prinde părul într-un coc.

Ținuta de seară

Seara posibilitățile își măresc numărul considerabil. Astfel, alege o ținută cu grijă pentru că ea reprezintă o dovadă de respect și de apreciere față de miri.

Poți purta o rochie elegantă, midi pentru că reprezintă cea mai sigură alegere pe care o poți face. Această este potrivită pentru orice locație și arată minunat, fără prea mult efort. Poți alege o rochie neagră, pe care cu siguranță o ai în garderobă sau una în nuanțe clasice de iarnă, precum violet, roșu închis, verde, auriu sau argintiu. De asemenea, optează pentru un model care îți place și ți se potrivește, format fie din mâneci lungi sau scurte, cu croiala în A sau mulată pe corp. Completează ținută cu o pereche de tocuri, bijuterii statement și un blazer care să-ți țină de cald.

Chiar dacă pare un eveniment atipic, nunta organizată iarna are farmecul ei. Pune-ti creativitatea la încercare și poartă o ținută care să te reprezinte și să te pună în valoare.