Ce haine luăm în bagaj atunci când plecăm la munte

Suntem în plin sezon de deplasări la munte, iar pregatirea bagajului pentru vacanța este întotdeauna o provocare, căci ai vrea să iei cu tine cât mai multe lucruri care îți oferă confort și, în același timp, ai prefera să ai un bagaj cât mai mic care să nu-ți provoace disconfort. Tocmai de aceea, astăzi te vom ajuta să-ți alcătuiești singur bagajul ideal cu care poți pleca în concediu.

Hainele care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj

Alege haine de zi care se pot combina între ele și care sunt cât mai versatile. Poți lua cu tine un trening de catifea pentru că este și modern și călduros. De asemenea, cele două piese vestimentare se pot combina foarte ușor cu pantaloni de ski, pulovere, jachete sau blugi.

Puloverele sunt alte piese vestimentare obligatorii, așadar nu pleca în concediu la munte fără a avea câteva asemenea obiecte vestimentare. Pune în bagaj pulovere cu o croială lejeră, dintr-un material clasic care să-ți dea libertate de mișcare. Poți opta pentru pulovere pe gât, pulovere oversized sau cele cu nasturi.

Pe langa pulovere pune și câteva bluze casual pe care să le porți pe dedesubt.

Gecile de dama lungi nu îți vor limita libertatea de mișcare, așadar optează pentru o geaca tip parka accesorizata cu blăniță. Acest tip de geaca este suficient cât să-ți acopere mijlocul, păstrând astfel căldura în interior și în același timp este suficient de scurtă pentru ca tu să poți face drumeții fără să ai senzația că te împiedici în geacă. În plus, acesta este un model modern și actual.

Dacă știi că vei merge să iei o cină romantică sau vei lua masa la un restaurant într-o seară, îți sugerăm să pui în bagaj și o rochie de ocazie asimetrica în care vei arăta și te vei simți foarte bine.

De asemenea, rochiile tricotate pot fi o altă alegere perfectă pentru că acestea pun accent pe feminitate. Rochiile sunt călduroase și extrem de comode. Mai mult decât atât, aceste rochii nu ocupă mult loc în bagaj, nu se șifonează și pot fi purtate atât ziua, cât și seara.

Nu uita să-ți iei la tine mai multe perechi de încălțăminte: papuci de casă, botosei, ghete pentru afară și cizme lungi dacă știi că seara o vei petrece la restaurant.

Pe lângă articolele vestimentare cu siguranță vei avea nevoie de cosmetice, un feon și lenjerie intimă.

Sper că toate informațiile regăsite aici îți vor fi de folos și te vor ajuta să-ți faci un bagaj potrivit nevoilor tale.