Cămașa de damă: iată care sunt modele de cămăși care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Pe cât pare de banală, pe atât de importantă și nelipsită din garderoba modernă este. Cămașa albă a devenit și a rămas un must al ținutei noastre de zi cu zi. Fără niciun fel de îndoială, cămașa este o emblemă a eleganței, a încrederii și al bunului gust.

Fie că ești adepta stilului office sau obișnuiești mai mult în stilul casual, trebuie să ai mai multe modele de cămăși pe care să le poți purta în diferite feluri. Cămășile sunt piese vestimentare foarte versatile care pot fi purtate în mai multe outfituri și combinate cu tot felul de alte haine.

În continuare îți vom prezenta câteva idei de outfituri pe care le poți compune cu o cămașă.

Outfit office

Pentru zilele în care mergi la birou sau ai o ședință importantă, poți purta o cămașă albă cu o fustă creion, neagră, și o pereche de pantofi cu toc crem. Pentru un plus de culoare, dă-te cu ruj roșu.

Dacă nu ești adepta fustei, poți purta o pereche de pantaloni drepți, care se potrivesc foarte bine cu toate tipurile de camasi office

Outfit casual

Creează un outfit casual cu ajutorul unei cămăși albe sau bleu și o pereche de jeanși rupți. Blugii rupți își au originea în anii 1980 datorită influenței cântăreților de rock. Vedete din întreaga lume, precum Kim Kardashian, Kris Jenner, Miley cyrus, Ashley Tisdale, Rita Ora, Madonna sau Lady Gaga nu se sfiesc să poarte blugii tăiați în viața de zi cu zi. Cămașa potrivită blugilor tăiați trebuie să fie largă și confortabilă. Pentru un plus de glam adaugă o pereche de pantofi cu toc și botul ascuțit .

Outfit cu cămașa din denim

Cămașa de blugi este o piesă vestimentară must have ce aparține stilului casual. Aceasta este extrem de confortabilă, dar și sexy în același timp. Pentru a obține o imagine sexy poartă cămașa înnodată în talie, iar dacă vrei să obții o imagine cool poartă mânecile suflecate.

În zilele friguroase de iarnă, poartă cămașa din denim pe sub haine. O combinație ideală este compusă dintr-o cămașă de blugi albastră pe sub un pulover supradimensionat.

Pentru a-ți evidentia talia, poartă cămașa de blugi în diverse combinații, precum:

  • bagă-ți cămașa în pantalonii skinny sau în fusta creion.
  • lasă-ți cămașa afară din pantaloni și prindeți o curea neagră, subțire, în punctul cel mai subțire al taliei tale.
  • poartă o pereche de pantaloni scurți de piele și o cămașă înnodată.

Cămașa neagră

Cămașa neagră este o altă alegere inspirată. Mai mult decât atât, acest tip de cămașă este potrivită pentru orice siluetă, pentru că, după cum știi deja, negrul este o culoare care subțiază.

O combinație interesantă este compusă dintr-o pereche de blugi skinny și o pereche de botine cu toc.

Ține cont că această cămașă îți va pune în valoare trăsăturile feței, așadar machiaza-te cu un creion și un tuș negru și dă-te cu ruj roșu.

Cămașa este o piesă vestimentară nelipsita din garderoba femeilor, așadar poart-o fără rețineri pentru că te va ajuta să creezi outfituri moderne.