Ținute perfecte pentru iarna – spune adio outfiturilor lipsite de viata și optează pentru diversitate

Femeile trebuie să arate în fiecare zi altfel, fapt pentru care acestea depun eforturi de fiecare dată când aleg tinutele pentru a doua zi. Indiferent dacă merg la serviciu sau plănuiesc o ieșire în oraș cu cele mai bune prietene, pentru femei, felul în care se îmbracă reprezintă o parte foarte importantă a look-ului și pun un mare accent pe acesta.

Tocmai din acest motiv, dacă îți dorești să arăți fabulos, în ciuda gradelor scuzate de afară, trebuie să te inspiri din vestimentatiile create de marii designer și să-ți folosești creativitatea.

Astăzi îți vom prezenta câte o ținută inspirațională pe care o poți purta fie la birou, fie în timpul liber sau la petreceriile date în această perioada.

Ținuta office pentru serviciu

La serviciu nu poți merge imbracată orium. Ținutele trebuie să fie cât mai office și să inspire seriozitate și decentă. Dacă vara pui pe ține o rochie vaporoasă sau mulată și poți să ieși din casă, iarnă lucrurile se schimba deoarece ținuta ta trebuie să fie și elegantă și călduroasă. Mai mult decât atât, trebuie să fii atentă și la combinațiile de material, culori și imprimeuri, astfel încât acestea  să se potrivească  între ele.

Idee de outfit: blugi și botine

La birou nu trebuie să porți tot timpul rochii elegante, ci poți crea outfituri și din blugi sau pantaloni lungi. Alege o pereche în stilul slim sau boyfriend de jeans, o cămașă cu mâneci bufante, o pereche de botine și un palton maro sau în carouri. Cât despre accesorii, poți alege o geantă de dimensiuni mici în aceeași culoare ca și încălțămintea sau poți adaugă o pereche de cercei mari și strălucitori.

Ținuta de iarnă  pentru timpul liber

Ținutele de iarnă pe care le poți purta în timpul liber sunt extrem de diversificate și creative, fapt ce exclude purtarea unor outfituri anoste și lipsite de bun gust. Cu toate acesta, singurul lucru care rămâne cert constă în faptul că vestimentatiile pentru timpul liber sunt întotdeauna cele mai jucăușe și inedite. De cele mai multe ori, aceste outfituri sunt pline de personalitate, extravaganță și stil.

Idee de outfit – rochie din satin și maletă

O rochie din satin este întotdeauna o alegere genială, mai ales atunci când trebuie să mergi la o intalnire cu partenerul. Optează pentru o rochie neagră din satin, pe sub care să porți o maleta subțire, pe gât, albă și să incalti o pereche de ghete sau botine din lac. Pe  deasupra poți purta fie un palton lung sau un sacou din stofă. Această ținută poate fi accesorizata cu o pălărie cu boruri largi și cu o geantă de dimensiuni mici.

Ținuta de iarnă pe care o poți purta la petreceri

Chiar dacă temperaturile din termometre sunt scăzute, acest lucru nu înseamnă că trebuie să stai numai în casă. Și iarna se organizează petreceri, intalniri cu prietenii sau party-uri tematice. Iată cu ce te poți îmbracă pentru a arată bine și a fi confortabilă.

Idee de ținută – fustă cu paiete

Fusta cu paiete a fost creată pentru femeile curajoase, nonconformiste și care adoră tendințele actuale din modă. Acest articol vestimentar este atât de spectaculos încât poate fi purtat doar în cadrul petrecerilor de seară. Astfel, dacă îți dorești un look elegant și puțin casual, alege să porți un pulover gros, o fustă din paiete și o pereche de cizme sau botine cu toc înalt. Pe deasupra poți purta un palton nude oversized, lung până la glezne.

Nu uită că și iarna poți purta ținute frumoase, care au puterea de a te scoate în evidență fără să depui prea mult efort. Folosește-ți creativitatea și alege numai piese vestimentare care ți se potrivesc.