Cum ne îmbrăcăm iarna la birou? Sfaturi și recomandări utile

În sezonul rece devine tot mai dificil să alcătuiești ținute elegante care să fie și călduroase și confortabile în același timp. Atunci când îți alegi o ținută office, pe care o porți la birou, devine cu atât mai greu să fii versatilă și să ai mereu outfiturile potrivite. De cele mai multe ori, garderoba de iarnă a femeilor este compusă din ținute cât mai practice, în culori monocrome.

Pentru că iarna putem fi mai creative, ne-am gândit să-ți prezentăm câteva ținute office de iarnă și câteva trucuri de stil pentru anotimpul rece.

Efectul tinutelor monocrome

Dacă vrei să porți mai multe straturi și suprapuneri de haine, un layering reușit constă în alegere unei singure culori cu care să compui toată ținută. Te poți abate de la regulă doar dacă folosești nuanțe și tonuri adiacente.

Puloverele și maletele adevăratele comori ale iernii

Oricând poți să completezi un costum sau o rochie office cu un pulover sau o maleta pe gât. Aceste mixuri se află în tendințe, alături de puloverele supradimensionate. De asemenea, poți să fi și mai creativă și să suprapui pulovere peste camasi office sau jachete peste veste.

Haine colorate și accesorii potrivite

În anotimpul rece, paleta cromatică se restrânge astfel că ajungem să purtăm variațiuni de negru, gri, bleumarin și alte culori reci sau tonuri închise. Deoarece punem multe straturi pe noi, uităm cu totul de detalii, stil și accesorii.

Chiar dacă opțiunile par reduse față de sezonul cald, poți accesoriza ținutele de birou cu ajutorul esarfelor, căciulilor de blană, curele, mănuși și bijuterii. De asemenea, poți adaugă o pată de culoare care să mai spargă monotonia tinutelor închise cu ajutorul unei genți.

Paltonul într-o  nuanță nude

Dintre toate tipurile și culorile de paltoane și cojoace, paltonul în  nuanță nude sau camel va fi întotdeauna o piesă statement care exprimă elegantă și modernitate. Acest palton este o piesă atemporală, ușor de asortat care adaugă o notă de frumusețe clasică oricărei ținute. Acest palton este și extrem de versatil, fiind potrivit atat pentru mersul la birou, cât și pentru un eveniment special. Indiferent că vorbim de un palton cu cordon, un palton maxi sau unul supradimensionat, paltonul camel sau este o alegere cu care nu poți da greș.

În concluzie, nu uită că în acest sezon trebuie să scoți din dulap numai piese esențiale, să le accessorize corespunzător și să adaugi un plus la capitolul originalitate, astfel încât ținutele pe care le porți să fie în acord perfect cu personalitatea ta.