Idei de ținute vestimentare pe care le poți purta în anotimpul rece

Indiferent de cât de multe articole vestimentare ai în dulap, cu siguranță zilnic te întrebi cu ce te îmbraci a doua zi la munca sau când vei ieși în oraș cu vreo prietenă. Dilema se accentuează când este vremea rece de afară. Chiar dacă în rândul nostru, al femeilor, acest lucru nu este ceva nou, totuși ne solicită zi de zi.

Așadar, dacă ești în dubii și nu știi cum să te îmbraci atunci când este frig afară , acest articol îți vine în ajutor cu câteva idei și recomandări pe care le poți aborda și tu cu succes.

Idei de ținute de iarnă

Când te pregatesti de conceperea unei ținute pentru anotimpul rece este bine să ții cont de elementele pe care le vezi în ținutele de iarnă și să le adaptezi în funcție de garderoba ta și de corpul tău. De asemenea, este necesar să acorzi atenție culorilor și să încerci să asortezi în mare articolele tinutei pentru un plus al look-ului tău.

Pentru femei există o gamă largă și variată de abordări pe care le pot utiliza cu succes, indiferent de activitate sau job. În prezent poți aborda mai multe ținute de iarnă pe care le poți utiliza în viața zilnică, indiferent că mergi la birou sau la o petrecere corporate.

Iată care sunt cele mai bune combinații vestimentare.

Fustă cu maletă sau cămașă

Alege această combinație ținând cont de activitățile pe care le ai de făcut în ziua respectivă. Spre exemplu, dacă există evenimente importante la care trebuie să participi, poartă cămăși office simple alături de o fustă în carouri. Dacă ai doar o zi obișnuită la birou poți înlocui cămașă cu o maletă.

Cămașă cu pulover

Cămașa cu pulover suprapus reprezintă o abordare ce are un aer masculin și este preferată de numeroase femei. Simplă și, în același timp, elegantă această combinație formată din două articole se potrivește perfect alături de o fustă sau o pereche de jeanși.

Rochie și palton

Combinație dintre o rochie simplă și palton este foarte des întâlnită în anotimpul rece, mai ales atunci când se întrevăd și câteva raze de soare. Dacă te afli în plină iarnă poți purta și o pereche de dresuri care să te protejeze împotriva frigului. Poartă o pereche de cizme lungi și o beretă pe cap pentru un plus de efect.

Încălțămintea potrivită tinutelor de iarnă

În ceea ce privește gama de incaltaminte pe care o femeie o poate purta în anotimpul rece, variantele și modelele sunt numeroase. Astfel, ținând cont de ținuta pe care ai abordat-o, poți decide mult mai ușor ceea ce se potrivește. Printre variantele din care poți alege, se află și:

  • Cizmele înalte – sunt purtate cel mai des mai ales atunci când porți o fustă sau o rochie.
  • Botinele – sunt purtate cu precădere de femeile care lucrează într-un mediu corporate unde se impune o ținută elegantă. Botinele reprezintă alegerea ideală deoarece oferă comoditate, confort și eleganță.
  • Ghetele – pot fi purtate ori de câte ori alegi să îmbraci o pereche de blugi, pantaloni, rochie sau chiar o fustă.
  • Bocanci – indiferent că alegi un model cu imprimeuri și culori diverse, aceștia se vor potrivi perfect  cu orice vei purta.

De asemenea, atunci când alegi încălțămintea pe care o porți într-o zi ține cont de activitățile pe care le ai de făcut, de locurile în care trebuie să ajungi și de ținuta pe care o porți.

Așadar, acum că ai aflat mai mult einformații despre ținutele de iarnă și care sunt articolele vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din dulap, asigură-te că ai măcar o parte din ele disponibile în garderoba ta.

În cazul în care constați că ai nevoie de piese noi, aruncă un ochi pe site.