Cum te îmbraci corect la o petrecere în aer liber? Fă-te remarcată în cel mai plăcut mod

Petrecerile în aer liber au loc indiferent de anotimp deoarece toată lumea le adoră. Acestea au reprezentat întotdeauna un pretext de socializare și distracție, dar și o ocazie perfectă pentru a te face remarcată. Astfel, dacă ți-ai pierdut inspirația și nu știi exact cum să te îmbraci la acest gen de party-uri citește acest articol.

Reguli de urmat

Înainte de a te pregăti pentru o petrecere, trebuie să știi care este tematica acesteia. În acest sens, alege ținut ținând cont de trei lucruri importante:

  • Stil – petrecerile în aer liber pot fi simple, la un grătar sau cu tematică, care va da tonul ținutei pe care trebuie să o alegi.
  • Anotimpul – cele mai multe petreceri au loc vara, însă nici primăvara și toamna nu sunt excluse atâta timp cât vremea permite. Așadar, ține cont de acest aspect atunci când îți alegi ținuta.
  • Locul – în cazul în care mergi la o petrecere la mare, optează pentru haine lejere, din materiale ușoare și fluide, care să te ajute să ieși în evidență. În cazul în care mergi la o petrecere într-o zonă de munte, ține cont să iei la tine bluze casual sau un hanorac could, care să-ți țină de cald seara.

Ținând cont de aceste criterii vei reuși să alegi o ținută potrivită, din toate punctele de vedere. Dar totuși cum te faci remarcată? Citește în continuare…

Piese vestimentare must-have pentru petrecerile în aer liber

Indiferent de stilul petrecerii la care participi, de pretextul ei sau de locația în care se desfășoară, există trei piese vestimentare de bază cu ajutorul cărora poți construi o ținută cool.

Tricourile

Tricourile sunt piese extrem de versatile, care pot să completeze discret un outfit îndrăzneț, dar să fie și piesa centrală a unei ținute.

O combinație interesantă poate fi formată dintr-o pereche de jeanși și un tricou.

Sneakersii

Sneakersii reprezintă cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de petrecerile în aer liber, unde vrei să dansezi și să te simți bine. O combinație specială poate fi formată dintr-o pereche de sneakersi și o rochie neagră.

Accesoriu de efect

Pălăria poate fi accesoriul de efect al ținutei tale. Moderne, ingenioase și disponibile într-o mulțime de modele, pălăriile sunt ideale pentru petrecerile care au loc în aer liber. Vara, te va proteja de căldura soarelui, iar toamna îți va ține de cald.

Indiferent că alegi o pălărie sau o șapcă interesantă, asigură-te că acesta se potriveste cromatic cu restul ținutei.

În ultimul timp,  petrecerile în aer liber au devenit extrem de populare și mai apreciate ca niciodată. Contextul epidemiologic în care ne aflăm a favorizat genul acesta de petreceri, iar vremea încă ține cu noi. Așa că aplică recomandările de mai sus și have fun.