Învață să te îmbraci corect pentru a avea o ținută modernă și comodă în anotimpul rece

Principala problemă a noastră, a femeilor, în această perioadă este reprezentată de stilul vestimentar, mai exact despre cum să arătăm bine și să ne fie cald în același timp. Știi deja că oricât de mult ți-ar place o jachetă de schi aceasta nu poate fi foarte sexy și oricum se potrivește doar pe pârtie. Din acest motiv astăzi ți-am pregătit un articol din care vei afla cum să te îmbraci pentru a merge  la birou în anotimpul rece sau la restaurant cu prietenii.

Iată câteva sugestii, sfaturi și recomandări despre cele mai călduroase haine și cele mai reușite combinații care te vor ajuta să arăți absolut superb și să te simți extrem de confortabil.

Pune hainele unele peste altele

Să pui mai multe piese vestimentare pe tine poate fi o idee excelentă, mai ales acum în timpul rece. Această metodă este ușoară și te va ajuta să creezi ținute actuale care îți vor ține de cald. Spre exemplu, poți purta într-o zi o pereche de pantaloni cu botine, iar în partea de sus a corpului poți pune cămăși office și pe deasupra lor un pulover sau o vestă. O altă idee care te-ar putea ajuta constă în purtarea unor dresuri groase, cu o rochie scurtă, până deasupra genunchilor și un cardigan pe deasupra.

În cazul în care îți planuiesti un weekend la munte află că poți purta pantalonii preferați, iar pe dedesubt o pereche de colanți groși, maiouri sau bluze lungi subțiri care îți vor menține temperatura corpului optimă.

Esarfele și șalurile sunt de neînlocuit

Esarfele, șalurile, poncho-urile și alte combinații de acest gen sunt nelipsite toamna sau iarna din garderoba femeilor. Acestea sunt piese vestimentare călduroase și confortabile care pot fi purtate pe post de accesorii practice. Astfel, atunci când vremea devine friguroasă pune-ți o eșarfă elegantă sau un poncho care pot fi purtate în diverse moduri și variațiuni. Mai mult decât atât, aceste elemente îți vor face ținutele mult mai interesante.

Poartă pălării!

Pălăriile mici, mari, medii, vintage, din material, împletite sau de blană sunt doar unele dintre variațiile și modele din care poți alege. Sezonul aceasta pălăriile sunt piese foarte moderne și actuale. Protejează-ți părul și capul de frig cu o pălărie cu boruri mari, una rusească de blană sau una împletită într-un model interesant.

Gama acestor accesorii este foarte mare și diversă, așa că ai de unde alege modele minunate care să se potrivească mai multor tipuri de ținute. Spre exemplu, poți purta o ținută formată din cizme lungi, un palton mediu, o eșarfă și o pălărie neagră. Cu machiajul și coafura potrivită vei reuși să intorci capete pe stradă.

Paltonul – cea mai bună investiție a acestui sezon

Un palton extraordinar nu îl cumperi zilnic și nici în fiecare an, așadar e momentul să faci cumparaturi inteligent și să investești într-o astfel de piesă vestimentară. Recomandarea noastră este să alegi o culoare neutră pentru a-ți fi ușor să o asortezi, optand pentru o nuanţă mai închisă (sau un articol negru) care nu va arăta cu uşurinţă semnele purtării şi deteriorării.

De asemenea, nu uita că paltonul este o piesă foarte versatilă care te va încălzi în anotimpul rece. 

Îmbracă-te cu stil și ai grijă de tine în acest sezon. Piesele potrivite le găsești pe site-ul nostru Resense.ro.