Top 3 idei de ținute compuse dintr-un sacou oversized

Sacoul oversized este o piesă vestimentară esențială din garderoba femeilor cu stil. Acesta reprezintă o adiție în tendințe, care se poate integra în orice ținută și poate fi purtat indiferent de ocazie, stil, vârstă sau moment al zilei. Sacoul oversized este de inspirație masculină a sacourilor barbatesti din anii 80-90 și poate fi purtat de orice tip de siluetă.

Site-ul nostru îți este inspirație atât prin articolele prezentate, cât și prin ideile de outfituri pe care ți le oferim, iar din acest motiv astăzi îți vom propune 3 idei de ținute actuale în care poți integra fără probleme un sacou oversized.

Stil casual: jeanși și sacou oversized

Anul acesta jeanșii evazați au redevenit în trenduri, fiind considerați un simbol al anilor 70. Astfel, dacă vrei să ai o apariție modernă, poți realiza o ținută casual formată din jeanși evazați, bluze casual, un sacou oversized și botine cu toc. Referitor la paleta cromatică poți alege o pereche de jeanși evazați negri, o bluză albă și un sacou gri sau nude. Botinele pot avea aceeași nuanță cu a blazerului.

Stilul elegant: blugi culottes și sacou oversized

Jeanșii culottes nu sunt potriviți pentru orice tip de siluetă, însă, într-o combinație vestimentară potrivită poți crea un look classy. Pentru asta îți recomandăm să creezi o ținută cu un aer elegant format dintr-un blazer oversized, o cămașă elegantă, o pereche de blugi culottes și o pereche de pantofi cu toc înalt care să-ți alungeasca silueta. Pentru acest tip de outfit cele mai potrivite accesorii sunt un colier statement și câteva bratari fine.

Stilul office: pantaloni midi și sacou oversized

Pentru a crea o ținută potrivită pentru birou poți combina un sacou oversized cu o pereche de pantaloni androgini midi și o pereche de încălțări comode, poate chiar cu talpă ortopedică.

Integrează sacoul oversized într-o ținută versatilă, pe care să o porți atât pe timpul zilei, cât și seara, la o terasă. Dacă vrei să transformi ținuta într-una casual poți adăuga un tricou simplu alb sau negru, o pereche de pantaloni midi de culoare neutră și o pereche de sneakers.

Sper că te-am inspirat în crearea unor noi ținute cool cu o singură piesă vestimentară. Găsește stilul care ți se potrivește și încearcă cât mai multe combinații vestimentare.