Cum să te imbraci corect toamna? Spune adio frigului și simte-te comod în hainele pe care le porți

Adaptarea ținutei vestimentare la temperaturile meteorologice de afară este cel mai ușor și accesibil mod prin care poți face față la schimbarea vremii. Toamna, odată cu instalarea temperaturilor scăzute apar și bolile de sezon. Pentru a te feri de ele trebuie să te îmbraci corespunzător, astfel încât organismul tău să fie protejat de frig și umezeală.

Despre asta vom vorbi și noi astăzi. Iată cateva sfaturi care te vor ajuta să te simți bine și comod afară, chiar și când temperaturile sunt scăzute.

Poartă pantaloni potriviți pentru toamna

Jeanșii nu sunt deloc călduroși, iar în funcție de modelul pe care îl au pot determina și pierderea căldurii corporale. Purtând doar jeanși, fără dresuri pe dedesubt, vei avea senzații de frig și vei tremura în timp ce stai pe loc sau te deplasezi.

De asemenea, pantalonii lungi sunt extrem de potriviți pentru vremea de afară. Intră pe site pentru a vedea o mulțime de modele, de la pantaloni lungi slim până la cei evazați.

Scoate esarfele din dulap

Gâtul dezgolit și încheieturile mâinii sunt locurile prin care se pierde căldura corpului și pe unde frigul intră, având acces direct la piele. Astfel, printre accesoriile de toamnă se numără și eșarfa sau șalul. Acest accesoriu îți va oferi starea de confort termic necesară și te va proteja de frig și de răceala.

Poartă un palton stilat

Vremea rece de toamnă este un motiv potrivit pentru a investi într-un palton stilat, realizat din materiale calitative. Hainele trebuie să fie până după genunchi pentru a împiedica pierderea căldurii corpului. De asemenea, asigură-te că este bine căptușită și că acoperă încheietura mâinii.

Alege un palton de toamnă într-o nuanță neutră sau tomnatică.

Jacheta – piesa obligatorie pentru garderoba de toamnă

Jacheta este o piesă vestimentară modernă și extrem de potrivită pentru toamnă. Jachetele din piele neagră cu modele tradiționale se potrivesc în orice outfit, precum jeanșii, botine și jachetă sau colanți, rochiță și jachetă de piele.

Toamna este un anotimp plăcut, chiar dacă temperaturile sunt mai scăzute. Inspiră-te din sfaturile noastre de stil, din produsele de pe site și creează-ți outfituri perfecte pentru tine.