Rochiile care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Există o mulțime de femei care se simt excepțional atunci când poartă rochii și fuste. Eleganța, feminismul și sexualitatea emanate de femeile în rochie sunt incomparabile și extrem de importante pentru creșterea de stimă a femeilor.

De asemenea, chiar și fetele care adoră să poartă blugi și pantaloni lungi de dama  sunt de acord cu integrarea câtorva rochii în garderoba lor. Chiar și așa, rochiile sunt piese vestimentare atemporale care vin în atatea stiluri și modele încât alegerea celei perfecte pentru tine poate deveni o adevărată provocare.

Din acest motiv astăzi îți vom prezenta o listă cu rochiile pe care orice femeie trebuie să le aibă în dressingul ei, întotdeauna la îndemână.

Rochia neagră

Rochia neagră este una clasică care nu lipsește din nicio garderobă. Aceasta rochie nu se va demoda niciodată, iar asta pentru că întotdeauna va  oferi o eleganță deosebită.

Rochia neagră poate fi adaptată la tot felul de evenimente și ocazii, de la zilele la birou și până la evenimentele speciale, precum nunta sau o cină de gală. Cheia succesului pentru acest articol vestimentar constă în modul în care combini accesoriile, pantofii, geaca potrivită și machiajul adecvat.

Rochia roșie

Spre deosebire de rochia neagră, o rochie roșie este special creată pentru a te ajuta să ieși în evidență. Astfel, o rochie roșie, indiferent de dimensiunile ei, te va propulsa în centrul atenției și îi va provoca pe oameni să te privească cu emoție și admirație.

Rochia dreaptă

Frumusețea unei rochii drepte este că emană feminitate. Aceasta este special creată pentru a fi îmbrăcată la orice ocazie. Astfel, rochia dreaptă poate fi purtată la evenimente business sau accesorizata cu bijuterii speciale la evenimentele de seară. Mai mult decât atât, rochiile drepte se potrivesc tuturor femeilor, indiferent de tipul de corp sau dimensiunile pe care le au.

Rochia de vară lungă

Rochiile de vară lungi sunt potrivite cu preponderență femeilor înalte, care pot purta orice model, indiferent de croi sau de model. Femeile minione în schimb, pot purta rochii de vară lungi decupate sau gradiente. Pentru femeile plinute sunt potrivite rochiile drepte, lungi, cu o talie vizibilă.

Rochia A-line

Rochia de tip A-line este o rochie simplă, în formă de trapez, care este mai îngustă în partea de sus, iar apoi se lărgește ușor spre margini. Acest tip de rochii sunt potrivite pe siluetele subțiri, deoarece au efectul de a sublinia fragilitatea unei femei, creând astfel o siluetă atractivă.

Așadar, cu aceste rochi în garderoba ta cu siguranță vei reuși să treci cu brio testul outfitului la orice eveniment.