Completează-ți garderoba cu cele mai frumoase bluze casual de la Resense

Sezonul cald este aici! În sfârșit am trecut de la bluzele groase la cele lejere de primăvară. Hainele subțiri își fac loc pe raft, iar garderoba ta capătă acum un nou sens. Știm însă că cele pe care le ai deja nu sunt niciodată de ajuns și întotdeauna este loc pentru o bluză nouă, care să dea tonul primăverii. Pășește în sezonul cald cu notă de veselie și culoare!

Bluzele în culori calde, printurile florale, cu buline și mânecile bufante sunt vedetele sezonului cald. Sunt piese vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta, în primul rând datorită versatilității lor și vibe-ului tineresc pe care îl conferă. În continuare îți prezentăm cinci modele de bluze casual din gama variată pe care Resense ți-o pune la dispoziție: 

Un model care emană energie și pozitivism prin fiecare fibră este bluza cu mâneci bufante cu inserție de organza. Nu poți să nu iubești culoarea roz pal cu print floral mărunt! Este ușor de asortat și poate fi integrată într-o varietate de ținute cu direcție casual. Materialul este vaporos și lejer, transmițând romantism și feminitate. 

Nimic nu reprezintă mai bine cuvântul lejeritate decât bluza bej cu mâneci bufante și broderie! Croiala este amplă și vaporoasă, complimentând cu succes orice tip de siluetă. Ce poate fi mai feminin și romantic decât un model floral brodat? Acest model este creat să-ți ofere emoții pline de bucurie și dragoste! 

Dacă atenția ta este îndreptată spre o bluză casual elegantă, pe care să o poți purta chiar și la un cocktail party, îți recomandăm un model realizat din crepe satinat.  Accentul este pus pe mânecile bufante și elegante cu inserție de organza. În combinație cu o fustă scurtă, rezultatul va fi descris de personalitate și stil!

Îți place să ieși de fiecare dată în evidență, desigur, într-un mod plăcut? Ei bine, o bluză deosebită, inspirată din epoca victoriană este tot ce ai nevoie! În cazul acestui model micile detalii fac diferența și îi oferă caracteristici deosebite. Decolteul este amplu atât în față, cât și în spate. O poți purta cu o pereche de pantaloni scurți într-o combinație vestimentară de tip compleu. Aceștia sunt de asemenea disponibili în colecția Resense. 

Știm deja că imprimeul floral este senzația acestui sezon! Cu atât mai mult dacă este completat de o croială lejeră și deosebită. O poți purta atât la birou, pentru a radia de bună dispoziție, sau în cadrul oricăror activități din timpul liber. Efectul este același: fermecător! 

Colecțiile Resense sunt destinate femeilor moderne, independente, active și încrezătoare! Pe lângă aspectul remarcabil, dacă alegi bluze dama casual de la RESENSE, te vei bucura de materiale de calitate, atent alese și rafinate. Două caracteristici vestimentare pe care orice femeie și le dorește.